بیمـارسـتــان خـیـریـه

برگزاری مراسم گرامیداشت روز پزشک در بیمارستان موسی بن جعفر(ع) مشهد

1403/6/3

برگزاری مراسم گرامیداشت روز پزشک در بیمارستان موسی بن جعفر(ع) مشهد

به مناسبت فرا رسیدن روز پزشک، بیمارستان موسی بن جعفر(ع) مشهد با افتخار میزبان مراسمی ویژه به‌ منظور تقدیر از پزشکان گرانقدر خود بود. این مراسم با حضور مسئولین، سرپرستاران و کادر محترم بیمارستان برگزار شد.
در این گردهمایی صمیمانه، از تلاش‌های بی‌وقفه و دلسوزانه‌ی پزشکان، که با علم، تجربه، و قلبی سرشار از انسان‌دوستی در خدمت به بیماران گام برمی‌دارند، قدردانی به‌عمل آمد. رئیس و مدیرعامل بیمارستان با تقدیم لوح‌های یادبود و سخنرانی‌های محبت‌آمیز، از خدمات ارزنده‌ی این عزیزان تجلیل کردند.
این مراسم در فضایی گرم و دوستانه به صرف ناهار پایان یافت و فرصتی بود تا از همکاری‌ها و زحمات شبانه‌روزی پزشکان محترم تقدیر شود. بیمارستان موسی بن جعفر (ع) همچنان به تعهد خود برای ارائه بهترین خدمات درمانی و حفظ سلامت جامعه پایبند است و به نقش حیاتی پزشکان در این مسیر افتخار می‌کند.
روابط عمومی بیمارستان موس بن جعفر (ع) مشهد

تگ ها :