بیمـارسـتــان خـیـریـه

موسی بن جعفر(ع)

تقدیر هیئت مدیره بیمارستان خیریه موسی بن جعفر (ع) مشهد از فرماندهی انتظامی خراسان رضوی به مناسبت هفته نیروی انتظامی

1403/7/21

به مناسبت هفته نیروی انتظامی، اعضای محترم هیئت مدیره بیمارستان خیریه موسی بن جعفر (ع) با حضور در محل ستاد فرماندهی انتظامی خراسان رضوی، از زحمات و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر این مجموعه در جهت برقراری امنیت و آرامش عمومی تقدیر کردند.
در این دیدار، به پاس فداکاری‌ها و مجاهدت‌های کارکنان نیروی انتظامی، قطعه‌ای از فرش متبرک حرم مطهر رضوی توسط اعضای هیئت مدیره بیمارستان به فرمانده محترم انتظامی اهدا شد. این اقدام نمادین نشان از پیوند عمیق میان تلاش‌های امنیتی و خدمت‌رسانی به مردم دارد، چرا که امنیت و سلامت دو رکن اصلی جامعه‌ای پیشرفته و موفق به شمار می‌آیند.

این دیدار، تجدید میثاقی بود با راه بزرگانی که جان خود را برای امنیت و سلامت این مرز و بوم نثار کرده‌اند.

تگ ها :

#بیمارستان_موسی_ابن_جعفر