بیمـارسـتــان خـیـریـه

1403/2/23

مدیر کل هتل الغدیر :
بیمارستان حضرت موسی بن جعفر به مرکز درمانی محبوب مردم مشهد تبدیل شده است

قائم مقام مدیر عامل بیمارستان حضرت موسی بن جعفر(ع) با مدیر کل هتل الغدیر دیدار و گفتگو کرد .
در این دیدار چگونگی همکاری های مشترک برای توسعه و تامین نیازهای بیمارستان از طریق زائران خارجی مورد بررسی قرار گرفت.
باقر غفوریان در این نشست بیمارستان موسی بن جعفر را یکی از بیمارستان‌های خیریه خوش نام کشور توصیف کرد و ادامه داد: این بیمارستان با ارائه خدمات صادقانه موثر و مفید ، از دیرباز نقش مهمی در درمان زائران و مجاوران داشته است .
وی  با تجلیل از خدمات ارزنده کادر مدیریتی، پزشکی و پرستاری این بیمارستان ادامه داد: با تلاش کادر بیمارستان شاهدیم که این مرکز درمانی یک برند شناخته شده محبوب در میان مردم است و ما با سهم خود آماده همکاری لازم برای تامین نیازهای این بیمارستان هستیم .
در این دیدار حسین خانی زاده قائم مقام مدیر عامل بیمارستان موسی بن جعفر(ع)نیز در سخنانی گزارش مبسوطی از فعالیت‌های متنوع این بیمارستان ارائه نمود .
این خبر می افزاید ،در این دیدار چند پیشنهاد روابط عمومی و امور بین الملل بیمارستان حضرت موسی بن جعفر(ع) برای توسعه فیزیکی این مرکز درمانی مشهد مقدس مورد بررسی قرار گفت

تگ ها :

#بیمارستان_موسی_ابن_جعفر