بیمـارسـتــان خـیـریـه

ارائه خدمات سلامت خیل عظیم به سوگواران رئیس جمهور شهید

1403/3/6

ارائه خدمات سلامت خیل عظیم به سوگواران رئیس جمهور شهید

همزمان با مراسم تشییع میلیونی خادم الرضا(ع)، رئیس جمهور محبوب و مردمی، حضرت آیت الله رئیسی، بیمارستان حضرت موسی بن جعفر(ع) با بسیج کلیه امکانات خود، خدمات پزشکی مورد نیاز سوگواران را تامین نمود.
گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بیمارستان حضرت موسی بن جعفر مشهد حاکی است، پرسنل و کادر پزشکی این بیمارستان از آغازین ساعات روز پنجشنبه سوم خرداد ماه با بسیج همه امکانات و از جمله استقرار پایگاه تریاژ و آماده سازی بخش های پشتیبان بیمارستان توسط تیم مدیریت خطر، به یاری شرکت کنندگان در مراسم تشییع جنازه سیدالشهدا دولت پرداختند.
این خبر می افزاید، علاوه بر تیم پزشکان و پرستاران بیمارستان، همکاران پرستار دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در بیمارستان حضرت موسی بن جعفر(ع) مشهد مستقر و خدمات مورد نیاز خیل عظیم شهروندان سوگوار را تامین نمودند.

.

تگ ها :